گلیسیرین صنعتی قیمت برای اطلاع سریع از قیمت این ماده به صفحه اصلی نگین تجارت پیام مراجعه کنید. گلیسیرین صنعتی خرید و درخواست خود را به قسمت استعلام قیمت ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.صادرات گلیسیرین صنعتی و خوراکی:
گلیسیرین صنعتی قیمت خدمات صادرات مواد شیمیایی صنعتی را به مشتریان خود ارائه می دهد، شما می توانید با کارشناسان شیمیایی تهران از تمامی کشورها برای صادرات تماس بگیرید و یا با بازار خارجی تماس بگیرید، هدف اصلی ما کمک به تامین کنندگان داخلی برای فروش بهتر است. همچنین خرید از بازارهای خارجی برای مشتریان داخلی آسانتر و ارزانتر است. برای صادرات این مواد، لطفا با متخصص بخش فروش ما تماس بگیرید.
نام های دیگر : گلیسرولنام انگلیسی : GlycerinGlycerolفرمول مولکولی : C3H8O3شماره ثبت : 5-81-56این ماده در زمینه های مختلف کاربرد زیادی دارد زیرا رطوبت را به خوبی حفظ می کند و پوست را نرم و الاستیک می کند.گلیسیرین چیست؟ قیمت گلیسیرینگلیسیرین چیست؟
گلیسیرین صنعتی قیمت گلیسیرین یک ترکیب آلی است که به نام گلیسرول شناخته می شود و مایعی شفاف، ژلاتینی و بی بو با طعم شیرین است. می توان آن را با تخمیر قند یا به طور مصنوعی - از پروپیلن (روش تخمیر قند)، هیدرولیز (تجزیه مولکول های ترکیبات شیمیایی کووالانسی پیچیده در واکنش با آب) و چربی (گیاهی یا حیوانی) به دست آورد. این ماده یک مرطوب کننده است.
رطوبت را جذب کرده و از دست رفتن رطوبت پوست را کاهش می دهد. هنگامی که این ماده با رطوبت روی پوست ترکیب می شود، یک واکنش گرمازا رخ می دهد، بنابراین هنگام استفاده از آن احساس گرما می کنیم. این ماده برای پوست غیر سمی است. درباره این مواد و نحوه خرید آن بیشتر بدانید:مروری بر خواص این مادهیک مرطوب کننده طبیعی که در پوست ما نیز وجود دارد
یک مولکول شگفت آور رایج، ایمن، موثر و ارزان که بیش از 50 سال است که مورد استفاده قرار گرفته است.
این نه تنها یک مرطوب کننده ساده است، بلکه: لیپیدهای بین سلول های پوست را در حالت سالم نگه می دارد، در برابر تحریک محافظت می کند، به ترمیم و بازیابی سد پوستی کمک می کند.
گلیسیرین صنعتی قیمت در غلظت 3% موثر است، در غلظت های بالاتر 20-40% برای پوست خشک مفیدتر است.
مرطوب کننده های با غلظت بالا برای درمان پوست خشک عالی هستند
انواع
گلیسیرین عمدتاً در دو نوع زیر در بازار موجود است:
مایع
قوی
برای خرید اقلام فوق در بازار آزمایشگاهی و صنعتی می توانید با شرکت بازرگانی شیمیایی تهران تماس حاصل فرمایید. یا درخواست خود را برای خرید این محصول در قالب درخواست قیمت سریع ارسال کنید.
ساختار
از نظر خواص کایرال (مربوط به تقارن مولکول)، گلیسرول به دلیل واکنش یکی از دو نوع اصلی الکل، یک مولکول پروکیرال است. بنابراین، در مشتقات جایگزین، به هر کربن یک عدد صحیح منحصر به فرد Sn-1، Sn-2، یا Sn-3 اختصاص داده می شود.
روش تولید گلیسیرین
منبع اصلی این ماده منابع حیوانی و گیاهی است. این ماده در فرآیند صابون سازی نیز تولید می شود.
گلیسیرین صنعتی
این ماده را می توان از پروپیلن به روش های مختلف تولید کرد، اگرچه این فرآیندها ارزان نیستند. فرآیند تولید آن از اپی کلروهیدرین مهمترین روش تولید صنعتی این ماده است. فرآیندهای تولید این ماده از پروپیلن بدون استفاده از کلر شامل سنتز گلیسرول از آکرولئین و پروپیلن اکسید است.
برنامه های مختلف را بررسی کنید
می توان از آن در زمینه های زیر استفاده کرد:
صنایع غذایی
این ترکیب در صنایع غذایی کاربرد دارد. تا جایی که می توانید این مواد را از ما بخرید.
گلیسیرین خوراکی چیست؟
در غذاها و نوشیدنی ها، گلیسیرین به عنوان روان کننده، حلال و شیرین کننده برای کمک به حفظ غذاها استفاده می شود. همچنین به عنوان افزودنی در غذاهای کم چرب آماده (مانند کلوچه ها) استفاده می شود. از ترکیب این ماده و آب برای افزایش ماندگاری انواع خاصی از برگ های گیاه استفاده می شود. به عنوان جایگزین شکر، در هر قاشق چایخوری حدود 27 کیلو کالری انرژی دارد (این مقدار برای شکر حدود 20 کیلو کالری است) و شیرینی آن 60 درصد شکر است. گلیسیرین به عنوان یک افزودنی غذایی با نماد E422 شناخته می شود.
مراقبت شخصی
لوازم آرایشی یکی از صنایعی است که از این ماده در سطح USP استفاده می کند. گلیسیرین به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی، نرم کنندگی، پایداری و مهمتر از همه غیر سمی بودن مورد توجه صنعت داروسازی قرار گرفته است.
از کجا می توان گلیسیرین تهیه کرد؟
خواص این ماده برای مو گلیسیرین مرطوب کننده و تغذیه کننده پوست سر و مو این ماده همچنین در تعدادی از محصولات مراقبت از پوست برای کمک به درمان خشکی پوست استفاده می شود و برای تغذیه و نرم کردن مو استفاده می شود. و بدون فر همچنین می توان آن را با نرم کننده مخلوط کرد تا رطوبت مو را حفظ کند و آن را تغذیه کند، همچنین دارای خواص ضد میکروبی است که به درمان خارش ناشی از خشکی یا شوره سر کمک می کند و پوست سر را مرطوب می کند. این دلایل شما را مجبور کرده است که نام این ماده را در اکثر محصولات غذایی ببینید
در عطرسازی
یکی از مشتقات این ماده اتیل هگزیل گلیسرول است
اتیل هگزیل گلیسیرین به عنوان تثبیت کننده عطر استفاده می شود که بر بوی کلی عطر تأثیر نمی گذارد، اما بوی را برای مدت طولانی تری حفظ می کند. این ماده یک افزودنی آرایشی چند منظوره با خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی است که در برخی از کرم های نرم کننده پوست استفاده می شود.به عنوان مایع سیگار الکترونیکی استفاده کنید
این ماده به همراه پروپیلن گلیکول جزء اصلی مایع سیگار الکترونیکی است که به یک بخار ساز الکترونیکی تبدیل می شود. دود سیگار الکترونیکی.
ضد یخ
گلیسیرین صنعتی قیمت نقاط انجماد غلظت های مختلف گلیسرول در شکل زیر نشان داده شده است. این مقادیر، وقوع نادر گلیسرول خالص را در حالت کریستالی آن با نقطه انجماد حدود 18 درجه سانتی گراد توضیح می دهد. این داده ها نشان می دهد که حتی مقدار کمی آب در بیشتر فرمولاسیون ها نقطه انجماد گلیسرول را کاهش می دهد. مخلوطی از دو قسمت از این ماده به یک قسمت آب، مخلوط یوتکتیکی را تشکیل می دهد که در دمای 46.5- درجه سانتیگراد منجمد می شود.
منبع: گلیسیرین صنعتی خرید
https://ntpholding.com/glycerol/